Buurtzorg

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie en staat onder toezicht van de overheid. Vanuit het gezondheidscentrum Eygelshoven kunt u alle hulp krijgen voor dagelijkse verpleging en/of zorg aan huis.

Wat kost het ?

De medewerkers helpen al bij u thuis om de kostenvergoeding vanuit de overheid goed te regelen. Doel daarbij is dat u met de laagste kosten alle zorg krijgt die u nodig heeft. Wij hanteren hierbij het volgende stappenplan:

 

  1. Aanvraag toekenning bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ)
  2. Aanvraag bijdrage door het Centraal Administratie Kantoor (CAK)
  3. Overeenstemming en planning met de voor u toegekende thuiszorg

 

Meer weten ?

Bel gewoon Buurtzorg Eygelshoven, Tel: 06 - 227 330 67

 

Buurtzorg Nederland
Pastoor Ossestraat 61
7609 RX Almelo
Tel : 0900 - 690 69 06 (10 ct/min)
Email: info@buurtzorgnederland.com
www.buurtzorgnederland.com

 

 

buurtzorg

 

buurtzorg 2

Thuiszorg

Veel mensen willen ook als ze hulp nodig hebben, zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Thuiszorg vervult daarbij een onmisbare rol. Meander Thuiszorg biedt mensen de ondersteuning die echt nodig is.
Behalve de hulp ‘achter de voordeur’ kijken onze wijkverpleegkundigen ook naar de meerwaarde van hulpmiddelen en de inzet van het eigen netwerk.

U komt in contact met een wijkverpleegkundige van Meander Thuiszorg via onze klantenservice telefoon 0900 - 699 0 699.

 

Samen Leven

Maar u kunt ook binnenlopen bij Wijkzorgcentrum Laethof in Eygelshoven (Putstraat 1). Laethof is namelijk een wijkpunt in het kader van Samen Leven. Wijkbewoners kunnen er terecht met hulpvragen, hulpaanbod en ideeën.
Maar zij kunnen er ook gebruik maken van faciliteiten als een restaurant, een kapper en een pedicure.
Voor ouderen uit de wijk is er een dagbesteding die hen helpt structuur te brengen in de invulling van de dag. Verder zijn er acht groepswoningen voor mensen met dementie.