Wonen en Werken

samen wonen en werkenWonen

Doelstelling is om samen met de bewoners, huurdersorganisaties, de andere woningeigenaren, de ondernemersvereniging en het Bewoners Platform Kerkrade-Noord van de gemeente Kerkrade te werken aan een aangenaam woon- en leefklimaat.
Het dorpse karakter en Limburgse hartelijkheid van Eygelshoven ademt een gemoedelijke sfeer uit waarbij de inwoners nog echt tijd en oog voor elkaar hebben. Dankzij het uitgebreid verenigingsleven en sportaccommodaties voel je je er zeer snel thuis.
Wekelijks wordt je via het wijkblad De Anselbode op de hoogte gesteld van alle activiteiten.

 

Werken

Iedereen wil natuurlijk zo dicht mogelijk bij hun werk wonen. Dankzij de goede infrastructuur voorziet Eygelshoven in een snelle toegang tot de autowegen naar alle omliggende grote steden. De snelle aansluiting met het Duitse wegennet maakt het wonen in Eygelshoven extra aantrekkelijk.

Buitenringbuitenring

Er wordt nu volop gewerkt aan een grote rondweg onder de naam “Buitenring” en moet in 2017 gereed zijn. Hiermee worden de bewoners van  Eygelshoven nog sneller bediend om direct de autobaan op te rijden voor hun werk of lekker te gaan genieten van vrije tijd.

Actuele werkzaamheden : www.buitenring.nl en Aansluiting Eygelshoven